Faza a treia a ranii - faza de cicatrizare

Faza a treia a ranii - faza de cicatrizare

Specialistii Hartmann recomanda:

In ultima faza, cea de-a treia, atunci cand a inceput deja cicatrizarea (epitelizarea) se observa micsorarea evidenta a dimensiunii plagii si formarea de piele noua.

In aceasta faza pot fi pastrate pe plaga, pana la inchiderea completa, pansamentele din faza a doua, Hydrocoll, Hydrosorb sau Hydrosorb comfort in functie de volumul secretiilor din plaga.

Un tratament eficient al plagii, cu pansamente moderne, trebuie sa asocieze la fiecare schimb de pansamente, o igiena riguroasa a zonei afectate prin spalare cu apa si sapun neutru, utilizarea unui antiseptic local (ex. betadina) si ingrijirea pielii inconjuratoare cu ulei hidratant (ex. Menalind).

Important!

PerVita va ofera gratuit posibilitatea de a primi consilierea specialistilor Hartmann cu privire la tratarea escarelor. Pentru acest serviciu, trimiteti intrebarea dumneavostra accesand  link-ul Intreaba specialistul despre terapia ranilor. Pervita nu ofera consultatii medicale si recomanda consultul medical ca fiind obligatoriu.

Toate pansamentele Hartmann le puteti gasi pe site-ul nostru si in categoaria Tratamentul escarelor.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Crema Menalind - Hartmann

Crema Menalind (200 ml) este un produs creat special pentru protectia pielii in cazul pacientilor cu incontinenta.Caracteristici:Ingrijeste si protejeaza eficient pielea degradata si sensibila, impotriva substantelor agresive din urina si fecale;Regenereaza si calmeaza pielea iritata;Previne macerat..

26,00 Lei Fără TVA: 26,00 Lei

Pansament Grassolind

Tul din bumbac impregnat cu substanta grasa, anhidra, pe baza de parafina. Tul-ul permite trecerea exsudatului prin ochiurile retelei sale in pansamentul absorbant de deasupra, prevenind maceratia. Substanta grasa pastreaza marginile plagii suple, stimuland formarea tesutului de granulatie si epitel..

17,00 Lei Fără TVA: 17,00 Lei

Pansament Hydrocoll

Pansamentul cu hidrocoloid Hydrocoll este recomandat in cazul ranilor si a escarelor neinfectate.Indicatii:- Recomandat in cazul plagilor neinfectate, in faza de granulatie si epitelizare;..

96,00 Lei Fără TVA: 96,00 Lei

Pansament Hydrosorb

Pansamentul Hydrosorb este indicat in tratamentul escarelor, a plagilor neinfectate, superficiale sau adanci, arsuri pana la gradul II.Indicatii:- Plagi neinfectate, superficiale sau adanci, cu secretii reduse;- Arsuri pana la gradul II...

73,00 Lei Fără TVA: 73,00 Lei

Pansament Hydrosorb Comfort

Pansament Hydrosorb indicat in tratamentul escarelor.- Varianta comfort are margini autoadezive- Pansament cu hidrogel, semipermeabil, cu structura bistratificata;- Indepartare atraumatica fara a lasa urme in plaga;- Transparent, permite inspectia plagii si documentarea procesului de vindecare;- Rem..

128,00 Lei Fără TVA: 128,00 Lei

Pansament Hydrotac

IndicatiiArsuri pana la gradul 2a si a site-uri donoare dupa controlul adecvat al sangerariiHydrotac absoarbe exsudatul in exces si mentine mediul umed, ce stimuleaza procesul de vindecare al plagiiIndepartarea pansamentului este nedureroasa si nu lasa reziduuri in plaga HydroTac se schimb..

85,00 Lei Fără TVA: 85,00 Lei

Plasture Hydrofilm

Hydrofilm - plasture de fixarePlasture steril, transparent, autoadeziv, pentru protectia plagilor contra infectiilor secundareAdeziv hipoalergen, delicat fata de pieleImpermeabil pentru apa si germeni, permeabil pentru aer si vapori de apaActioneaza ca o bariera eficienta impotriva germenilor fara a..

23,00 Lei Fără TVA: 23,00 Lei

Spuma pentru curatare Menalind - Hartmann

Spuma pentru curatarea Menlind ofera o curatare delicata a pielii pacientilor cu incontinenta, imobilizati la pat sau care au suferit o colostomie.Caracteristici:Neutra din punct de vedere al pH-ului (mentine si protejeaza invelisul acid al pielii); Efect de ingrijire datorita substantelor uleioase ..

22,00 Lei Fără TVA: 22,00 Lei

Ulei Menalind

Ulei Menalind- pentru prevenirea deshidratarii pielii si pentru intretirea ranilor vindecate...

36,00 Lei Fără TVA: 36,00 Lei