Faza a doua a ranii - faza de hemostaza

Faza a doua a ranii - faza de hemostaza

PerVita va ofera gratuit posibilitatea de a primi consilierea specialistilor Hartmann cu privire la tratarea escarelor. Pentru acest serviciu, trimiteti intrebarea dumneavostra accesand  link-ul Intreaba specialistul despre terapia ranilor. Pervita nu ofera consultatii medicale si recomanda consultul medical ca fiind obligatoriu.

Toate pansamentele Hartmann le puteti gasi pe site-ul nostru si in categoaria 
Tratamentul escarelor
.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Crema Menalind - Hartmann

Crema Menalind (200 ml) este un produs creat special pentru protectia pielii in cazul pacientilor cu incontinenta.Caracteristici:Ingrijeste si protejeaza eficient pielea degradata si sensibila, impotriva substantelor agresive din urina si fecale;Regenereaza si calmeaza pielea iritata;Previne macerat..

26,00 Lei Fără TVA: 26,00 Lei

Pansament Hydrocoll

Pansamentul cu hidrocoloid Hydrocoll este recomandat in cazul ranilor si a escarelor neinfectate.Indicatii:- Recomandat in cazul plagilor neinfectate, in faza de granulatie si epitelizare;..

96,00 Lei Fără TVA: 96,00 Lei

Pansament Hydrosorb

Pansamentul Hydrosorb este indicat in tratamentul escarelor, a plagilor neinfectate, superficiale sau adanci, arsuri pana la gradul II.Indicatii:- Plagi neinfectate, superficiale sau adanci, cu secretii reduse;- Arsuri pana la gradul II...

73,00 Lei Fără TVA: 73,00 Lei

Pansament Hydrosorb Comfort

Pansament Hydrosorb indicat in tratamentul escarelor.- Varianta comfort are margini autoadezive- Pansament cu hidrogel, semipermeabil, cu structura bistratificata;- Indepartare atraumatica fara a lasa urme in plaga;- Transparent, permite inspectia plagii si documentarea procesului de vindecare;- Rem..

128,00 Lei Fără TVA: 128,00 Lei

Pansament Hydrosorb gel in seringa

- Faciliteaza inmuierea tesutului necrotic printr-un transfer continuu de umiditate;- Se muleaza perfect pe cavitatea plagii;- Dozare exacta datorita scalarii duble a seringii;- Schimbul pansamentului este atraumatic;- Poate fi utilizat in combinatie cu orice alt pansament...

20,00 Lei Fără TVA: 20,00 Lei

Pansament Hydrotac

IndicatiiArsuri pana la gradul 2a si a site-uri donoare dupa controlul adecvat al sangerariiHydrotac absoarbe exsudatul in exces si mentine mediul umed, ce stimuleaza procesul de vindecare al plagiiIndepartarea pansamentului este nedureroasa si nu lasa reziduuri in plaga HydroTac se schimb..

85,00 Lei Fără TVA: 85,00 Lei

Pansament Hydrotul

Pansamentul Hydrotul este indicat in cazul ranilor neinfectate si a arsurilor de gradul II.Indicatii:- Plagi neinfectate, superficiale, acute sau cronice in faza de granulatie - epitelizare;- Arsuri pana la gradul II;- Pe site-ul donor...

40,00 Lei Fără TVA: 40,00 Lei

Pansament PermaFoam

PermaFoam - pansament hidroactiv din spuma poliuretanica. Asigura absorbtia rapida a exsudatului, secretiilor vascoase si detritusurilor celulare. Stratul absorbant al pansamentului poate ingloba o cantitate de lichid de noua ori mai mare decat greutatea proprie, pastrandu-si proprietatile absorbant..

117,00 Lei Fără TVA: 117,00 Lei

Pansament PermaFoam Comfort

Pansamentul PermaFoam - pansament hidroactiv din spuma poliuretanica cu margini autoadezive, indicat in tratamentul ulcerului venos. Asigura absorbtia rapida a exudatului, secretiilor vascoase si detritusurilor celulare. Stratul absorbant al pansamentului poate ingloba o cantitate de lichid de noua ..

70,00 Lei Fără TVA: 70,00 Lei

Pansamet Tender Wet 24

NECESITA ACTIVAREA CU SOLUTIE RINGER!Pansamentul Tender Wet 24 este indicat:Indicat in cazul ranilor care nu se vindeca de orice tip, in special a ranilor infectate, uscate, cu necroze sau fibrina;Recomandat in special in faza de curatare.- Pansament steril sub forma de perna cu polimer superabsorba..

107,00 Lei Fără TVA: 107,00 Lei

Plasture Hydrofilm

Hydrofilm - plasture de fixarePlasture steril, transparent, autoadeziv, pentru protectia plagilor contra infectiilor secundareAdeziv hipoalergen, delicat fata de pieleImpermeabil pentru apa si germeni, permeabil pentru aer si vapori de apaActioneaza ca o bariera eficienta impotriva germenilor fara a..

23,00 Lei Fără TVA: 23,00 Lei

Spuma pentru curatare Menalind - Hartmann

Spuma pentru curatarea Menlind ofera o curatare delicata a pielii pacientilor cu incontinenta, imobilizati la pat sau care au suferit o colostomie.Caracteristici:Neutra din punct de vedere al pH-ului (mentine si protejeaza invelisul acid al pielii); Efect de ingrijire datorita substantelor uleioase ..

22,00 Lei Fără TVA: 22,00 Lei