Tensiometre Hartmann

Tensiometre Hartmann

Tensiometre Hartmann

Produse pe pagină:
Sortare după:

Hartmann - Tensiometru Tensoval Classic

TRANSPORT GRATUITTensoval classic este un tensiometru digital, complet automat, pentru brat, cu masurare oscilometrica. Memoreaza 60 de valori pentru un singur utilizator, este validat clinic si are 3 ani garantie. O alta diferenta fata de restul modelelor este manseta universala, adecvata unei circ..

180,00 Lei Fără TVA: 180,00 Lei

Hartmann - Tensiometru Tensoval Comfort De Brat

TRANSPORT GRATUITTensiometru Tensoval comfort de brat este un aparat complet automat pentru masurarea tesniunii arteriale la nivelul bratului...

265,00 Lei Fără TVA: 265,00 Lei

Hartmann - Tensiometru Tensoval Comfort Large, De Brat

TRANSPORT GRATUIT<<Tensiometrul Tensoval comfort large de brat, este un aparat digital, complet automat, ideal pentru masurarea tensiunii arteriale la nivelul bratului. Este prevazut cu un display foarte mare, pentru a facilita citirea rezultatului. Prevazut cu o manseta co..

275,00 Lei Fără TVA: 275,00 Lei

Hartmann - Tensiometru Tensoval duo control

>> Tensoval duo control - NOUA GENERATIE, MODEUL NOU - este un tensiometru pentru brat cu manseta, complet automat, ce combina doua metode profesioniste de masurare a tensiunii arteriale: cea oscilometrica si cea a lui Korotkoff.Caracteristici: Combinatie inovatoare a doua tehnologii de mas..

310,00 Lei Fără TVA: 310,00 Lei