Scutece adulti si tampoane

Scutece adulti si tampoane

Scutece adulti si tampoane

Produse pe pagină:
Sortare după:

Pantalonas de fixare MoliPants - Hartmann

Pantalonasi tip plasa, cu elasticitate ridicata, pentru fixarea tampoanelor de incontinenta. Indicatii: Fixarea tampoanelor de incontinenta (MoliForm si MoliMed);Recomandati atat persoanelor mobile, cat si celor imobilizati la pat...

8,00 Lei Fără TVA: 8,00 Lei

Paturele absorbante Molinea - Hartmann

Aleze - paturele absorbante pentru protectia asternuturilor.Indicatii:Protectia asternuturilor in cazul pacientilor cu incontinenta si/sau imobilizati la pat...

32,00 Lei Fără TVA: 32,00 Lei

Scutece adulti MoliCare Premium Soft Extra

MoliCare Premium Soft  Extra - 3 picaturi Scutec pentru adulti ce oferta protectie eficienta impotriva incontinentei severe. Avand o capacitate mare de absorbtie, noul scutec pentru incontinenta MoliCare Premium Soft combina protectia eficienta cu delicatetea fata de piele si usurinta..

62,00 Lei Fără TVA: 62,00 Lei

Scutece adulti MoliCare Premium Soft Plus

MoliCare Premium Soft Scutec pentru adulti ce oferta protectie eficienta impotriva incontinentei severe. Avand o capacitate mare de absorbtie, noul scutec pentru incontinenta MoliCare Premium Soft combina protectia eficienta cu delicatetea fata de piele si usurinta in aplicare. Beneficii..

59,00 Lei Fără TVA: 59,00 Lei

Scutece adulti MoliCare Super - Hartmann

Scutec pentru incontinenta severa, ideal pentru noapte, prevazut pe folia externa cu indicator de umiditate care arata gradul de saturatie cu urina. Ideal pentru pentru ingrijirea din timpul noptii. Marimi:S - circumferinta abdominala 50-80 cm, 30 buc. 73 leiM - circumferinta abdominala 70..

73,00 Lei Fără TVA: 73,00 Lei

Slip pentru incontinenta MoliCare Mobile - Hartmann

Slip pentru incontinenta severa de urina si fecale, asemanator lenjeriei intime. Dedicat persoanelor active.Caracteristici:Protectie excelenta datorita corpului absorbant tristratificat cu molecule de SAP (polimer superabsorbant), stratului de distributie a lichidului si benzilor laterale interioare..

52,00 Lei Fără TVA: 52,00 Lei

Tampoane pentru incontinenta la barbati, MoliMed M - Hartman

Tampoane pentru incontinenta usoara sau moderata de urina la barbati-perfect adaptat anatomiei masculine.Indicatii:Incontinenta usoara;Incontinenta imperioasa (senzatie puternica de a urina), ca urmare a infectiilor urinare, ingustarea uretrei, adenomului de prostata (prostata marita) sau afectiunil..

25,00 Lei Fără TVA: 25,00 Lei

Tampoane pentru incontinenta urinara MoliForm - Hartmann

Tampoane pentru incontinenta, disponibil in 3 variante, ce prezinta capacitati de absorbtie diferite. Indicat pentru toate gradele de incontinenta (usoara, moderata si severa).Indicatii: Incontinenta usoara, moderata sau severa, de urina si fecale;Recomandat atat persoanelor mobile, cat si..

43,00 Lei Fără TVA: 43,00 Lei

Tampoane pentru incontinenta urinara MoliMed - Hartmann

Tampoane pentru incontinenta de urina.Caracteristici:Protectie optima datorita corpului absorbant tristratificat cu molecule de SAP (polimer superabsorbant);Strat exterior ce distribuie rapid lichidul catre nucleul absorbant, lasand suprafata uscata;Neutralizarea mirosurilor neplacute;Material texti..

10,00 Lei Fără TVA: 10,00 Lei