Alte materiale Hartmann

Alte materiale Hartmann

Alte materiale Hartmann

Produse pe pagină:
Sortare după:

Cosmopor Advance

Cosmopor Advance - Plasture steril, cu corp absorbant si margini autoadezive pentru fixare.Caracteristici Plasture steril, cu corp absorbant si margini autoadeziveCorpul absorbant are o capacitate mare de absorbtie, oferind, in acelasi timp, protectie mecanica raniiPlasturele nu se lipeste..

18,00 Lei Fără TVA: 18,00 Lei

Cosmopor Antibacterial

Cosmopor antibacterial - Plasture steril autoadeziv cu corp absorbant antibacterian Caracteristici Combina proprietatile plasturelui Cosmopor advance cu efectul bactericid al stratului de argint din structura corpului absorbantDispune de o capacitate de absorbtie de 4 ori mai mare&nbs..

19,00 Lei Fără TVA: 19,00 Lei

Medicomp

Medicomp - Comprese din material netesut in 6 straturiComprese absorbante din material netesut. Se utilizeaza ca pansament secundar pe plagile cu secretii moderate si abundente, pentru tamponament in sangerarile din interventiile chirurgicale, pentru protectia plagilor in cazul drenajelor si traheot..

9,00 Lei Fără TVA: 9,00 Lei

Omnifilm

Omnifilm - Plasture hipoalergen pe suport de folie transparenta poroasa IndicatiiFixarea diferitelor tipuri de pansamente, a tubulaturii medicale, sonde, canule etc.Recomandat pacientilor cu piele sensibila1,25 cm x 5 m - 4 lei2,5 cm x 5 m - 6 lei5 cm x 5 m - 11 lei..

4,00 Lei Fără TVA: 4,00 Lei

Omnifix

CaracteristiciPlasture hipoalergen pe suport de material netesut, prevazut cu hartie siliconata de sustinere, pretaiataPermeabilitatea ridicata pentru aer si vapori de apa diminueaza riscul maceratiilor si in cazul acoperirii unor suprafete mari de tegumentElasticitatea materialului asigura mularea ..

6,00 Lei Fără TVA: 6,00 Lei

Omniplast

Omniplast -  Plasture hipoalergen pe suport textil, cu margini zimtateIndicatiiFixarea de pansamente, comprese, tubulatura medicala etc.Recomandat pacientilor cu piele normala1,25 cm x 5 m - 4 lei2,5 cm x 5 m - 5 lei5 cm x 5 m - 8 lei..

4,00 Lei Fără TVA: 4,00 Lei

Omnipor

Omnipor - Plasture hipoalergen pe suport de hartie  IndicatiiFixarea de catetere urinare, canule, sonde etc.Forme de prezentare1,25 cm x 5 m - 4 lei2,5 cm x 5 m - 6 lei5 cm x 5 m - 10 lei..

4,00 Lei Fără TVA: 4,00 Lei

Omnisilk

Omnisilk - Plasture hipoalergen pe suport de matase, cu margini zimtate IndicatiiFixarea de pansamente, catetere, canule, sonde etc.Recomandat pentru aplicari repetate la pacientii cu piele sensibila..

5,00 Lei Fără TVA: 5,00 Lei

Peha-Haft

 Peha-haft - Fasa elastica autoadeziva pentru fixarea pansamentelorCaracteristici Fasa elastica autoadeziva pentru fixarea pansamentelorAderenta ridicata; adera numai de sine insasiFoarte economicaBine suportata de piele datorita permeabilitatii ridicate pentru aerSe muleaza perfect, nu strang..

4,00 Lei Fără TVA: 4,00 Lei

Ulei Menalind

Ulei Menalind- pentru prevenirea deshidratarii pielii si pentru intretirea ranilor vindecate...

36,00 Lei Fără TVA: 36,00 Lei

Zetuvit Steril

Zetuvit Steril - Comprese cu corp absorbant de celuloza si invelis de material netesut, utilizate in tratamentul plagilor moderat si puternic exsudative.Comprese cu corp absorbant de celuloza si invelis de material netesut, utilizate in tratamentul plagilor moderat si puternic exsudative. Disponibil..

23,00 Lei Fără TVA: 23,00 Lei