Pansamente Hartmann

Pansamente Hartmann

Pansamente Hartmann

Produse pe pagină:
Sortare după:

Atrauman cu Argint

Atrauman cu Argint:• Rani infectate (plagi cronice, plagi acute, arsuri pana la gradul 2);• Profilaxia infectiilor.Caracteristici Atrauman Ag in cazul pacientilor cu un sistem imunitar deficitar;• Poate ramane pe plaga pana la 7 zile fara sa-si piarda proprietatile antiseptice. ..

36,00 Lei Fără TVA: 36,00 Lei

Pansament HydroClean - fost TenderWet Active

Pansamnetul Tender Wet si-a schimbat denumirea in HydroClean, produsul ramane insa neschimbat. Caracteristici: Gata de utilizare fiind activat cu solutie Ringer Nu se lipeste de plaga, permitand schimbul atraumatic al pansamentului Remanenta pe plaga: 24h Indicat in cazul plagilor cronice..

124,00 Lei Fără TVA: 124,00 Lei

Pansament Hydrocoll

Pansamentul cu hidrocoloid Hydrocoll este recomandat in cazul ranilor si a escarelor neinfectate.Indicatii:- Recomandat in cazul plagilor neinfectate, in faza de granulatie si epitelizare;..

96,00 Lei Fără TVA: 96,00 Lei

Pansament Hydrosorb Comfort

Pansament Hydrosorb indicat in tratamentul escarelor.- Varianta comfort are margini autoadezive- Pansament cu hidrogel, semipermeabil, cu structura bistratificata;- Indepartare atraumatica fara a lasa urme in plaga;- Transparent, permite inspectia plagii si documentarea procesului de vindecare;- Rem..

128,00 Lei Fără TVA: 128,00 Lei

Pansament Hydrosorb gel in seringa

- Faciliteaza inmuierea tesutului necrotic printr-un transfer continuu de umiditate;- Se muleaza perfect pe cavitatea plagii;- Dozare exacta datorita scalarii duble a seringii;- Schimbul pansamentului este atraumatic;- Poate fi utilizat in combinatie cu orice alt pansament...

20,00 Lei Fără TVA: 20,00 Lei

Pansament Hydrotac

IndicatiiArsuri pana la gradul 2a si a site-uri donoare dupa controlul adecvat al sangerariiHydrotac absoarbe exsudatul in exces si mentine mediul umed, ce stimuleaza procesul de vindecare al plagiiIndepartarea pansamentului este nedureroasa si nu lasa reziduuri in plaga HydroTac se schimb..

85,00 Lei Fără TVA: 85,00 Lei

Pansament PermaFoam

PermaFoam - pansament hidroactiv din spuma poliuretanica. Asigura absorbtia rapida a exsudatului, secretiilor vascoase si detritusurilor celulare. Stratul absorbant al pansamentului poate ingloba o cantitate de lichid de noua ori mai mare decat greutatea proprie, pastrandu-si proprietatile absorbant..

117,00 Lei Fără TVA: 117,00 Lei

Pansament PermaFoam Comfort

Pansamentul PermaFoam - pansament hidroactiv din spuma poliuretanica cu margini autoadezive, indicat in tratamentul ulcerului venos. Asigura absorbtia rapida a exudatului, secretiilor vascoase si detritusurilor celulare. Stratul absorbant al pansamentului poate ingloba o cantitate de lichid de noua ..

70,00 Lei Fără TVA: 70,00 Lei

Pansament TenderWet Plus

TenderWet plus este un pansament superabsorbant pentru curatarea plagii, din poliacrilat, cu continut de antiseptic PHMB (polihexilmethylenebiguanide). Prin mecanismul sau de actiune, TenderWet plus reduce numarul de germeni din plaga datorita rolului bactericid, prevenind recontaminarea plagii. Tot..

69,00 Lei Fără TVA: 69,00 Lei

Pansamet Tender Wet 24

NECESITA ACTIVAREA CU SOLUTIE RINGER!Pansamentul Tender Wet 24 este indicat:Indicat in cazul ranilor care nu se vindeca de orice tip, in special a ranilor infectate, uscate, cu necroze sau fibrina;Recomandat in special in faza de curatare.- Pansament steril sub forma de perna cu polimer superabsorba..

107,00 Lei Fără TVA: 107,00 Lei

Plasture Hydrofilm

Hydrofilm - plasture de fixarePlasture steril, transparent, autoadeziv, pentru protectia plagilor contra infectiilor secundareAdeziv hipoalergen, delicat fata de pieleImpermeabil pentru apa si germeni, permeabil pentru aer si vapori de apaActioneaza ca o bariera eficienta impotriva germenilor fara a..

23,00 Lei Fără TVA: 23,00 Lei

Solutie Ringer pentru Tender Wet

Solutie Ringer izotona , utilizata pentru activarea pansamentelor de tip Tender Wet. Disponibila in fiole gata de utilizare.Forma de prezentare: 20 fiole x 15 mlPretul este valabil pentru o cutie cu 20 fiole.Pentru alte produse necesare ingrijirii bolnavilor va recomandam c..

31,00 Lei Fără TVA: 31,00 Lei

Sorbalgon

Sorbalgon - pansament pentru curatarea ranilor infectate, ideal pentru plagile adanci, greu accesibile.- Pansament din fibre de alginat de calciu, cu capacitate mare de absorbtie;- Stimuleaza aparitia tesutului de granulatie;- Nu se lipeste de plaga;- Necesita fixarea cu un plasture;- Schimbul pansa..

69,00 Lei Fără TVA: 69,00 Lei