Perne si colaci antiescare

Perne si colaci antiescare

Perne si colaci antiescare

Produse pe pagină:
Sortare după:
Perna genunchi Russka Nou

Perna genunchi Russka

Perna pentru genunchi - Russka, GermaniaPentru multe persoane dormitul noaptea pe o parte este neplacut. Daca picioarele sunt suprapuse, iar genunchii se ating, persoanele incearca sa foloseasca drept suport intre picioare pilota sau pernele de canapea. In aceasta situatie este utila perna pentru ge..

141,00 Lei Fără TVA: 141,00 Lei

Blanita atiescara termostatica

Blanita antiescara formeaza o perna de aer intre corpul pacientului si cearsaf, iar in caz de transpiratie si urina, aceasta ramane uscata la suprafata, evitandu-se astfel umezirea pielii, inmuierea tesuturilor si aparitia escarelor. Materialele sunt permeabile fata de aer si impermeabile fata de a..

50,00 Lei Fără TVA: 50,00 Lei

Colac antiescara

Colacul din latex pentru sezut  previnde aparitia escarelor si protejeaza o epiziotomie, fiind indicat atat pemtru persoane cu mobilitate redusa cat si gravidelor si lauzelor.Are o eficienta crescuta fata de colacii din cauciuc.Este usor de folosit, fiind disponibil sub forma rotunda, ovala si ..

220,00 Lei Fără TVA: 220,00 Lei

Perna antiescara multi camerala

Perna atiescara pentru scaun.Este o perna cu multi camere de aer care optimizeaza pozitia de stat pe scaun prevenind aparitia escarelor.Se umfla cu aer cu ajutorul unei pompe de mana.Circulatia aerului dintre cele doua camere ofera un climat mai bun.Perna are inclusa si o husa care se spala la 30 C ..

550,00 Lei Fără TVA: 550,00 Lei

Perna antiescare cu gel - silicon

Acest produs beneficiaza de transport gratuit!Perna antiescare cu gel / silicon este destinata bolnavilor imobilizati pentru prevenirea si tratarea escarelor.Perna antiescare este fabricată dintr-un gel fluid care asigura efectul antiescare.Interiorul, gelul fluid și materialul din polyuretan sunt Ã..

250,00 Lei Fără TVA: 250,00 Lei

Pernite anti escara pentru calcaie

Pernitele anti - escara termostatice pentru calcaie,  se folosesc pentru prevenirea ranilor cangrenate, degrevand calcaiul de presiunea care poate duce la aparitia ranilor cronice. In plus, ele contribuie la echilibrul termic la nivelul membrului inferior.Banda de prindere cu arici face posibi..

85,00 Lei Fără TVA: 85,00 Lei