Parteneri

Ca o dovada in plus ca esti mereu preocuparea noastra Nr. 1, te invitam sa descoperi partenerii alaturi de care PerVita isi propune sa iti ofere produse si servicii de cea mai inalta calitate.

HARTMANN ROMANIA

Gama larga a produselor medicale si de ingrijire, de o calitate superioara si orientate practic, recomanda Hartmann ca si partener al clientilor profesionisti. Competenta medicala a Hartmann ajuta la vindecarea, protejarea si ingrijirea oamenilor, facandu-i sa se simta bine in propria piele.


MEDICOVER ROMANIA

PerVita acorda o reducere de 5% pentru toti abonatii Medicover, la toate produsele de pe site.


ASOCIATIA SECRETUL EVOLUTIEI

Asociatia Secretul Evolutiei este o organizatie non-guvernamentala, dedicata proiectelor educationale care sustin sanatatea si ingrijirea corecta a copilului. Conceptul de baza il reprezinta promovarea alaptarii, dar eforturile Asociatiei se concentreaza asupra educarii parintilor in raport cu o gama larga de subiecte ce ii privesc pe cei mici.In acest scop, organizeaza seria de conferinte Invata sa ai un copil sanatos, sustinuta in principal de dr. Ana Culcer, sef sectie Nou Nascuti la Spitalul Universitar din Bucuresti. De asemenea, realizeaza o serie de materiale informative (cursuri pentru parinti, in format CD si DVD, pe teme de ingrijire corecta a celor mici, alaptare, imunitatea copiilor, babysitting etc.), materiale care poarta si ele semntura dnei dr. Ana Culcer, ceea ce le garanteaza corectitudinea, relevanta si utilitatea. De curand, Asociatia a lansat Clubul Copiilor Sanatosi, in cadrul caruia parintii care devin membri se vor intalni cu medici specialisti in diverse domenii si vor discuta cu acestia pe teme propuse chiar de ei.

SANACAS

Sanacas, una dintre cele mai tinere si profesioniste echipe medicale, ofera o gama larga de servicii de ingrijire medicala la domiciliu. Sanacas este specializata in ingrijirea bolnavilor imobilizati, oferind  tratamente moderne pentru controlul si vindecarea plagilor cronice (escare, ulcere de gamba, ulcere varicoase, etc.) la dumneavoastra acasa, alaturi de o serie completa de tratamente medicale complementare. Serviciile se pot oferi inclusiv gratuit prin sistemul asigurarilor de sanatate.