Mobilitate

Mobilitate

Aparatura Mobilitate Bolnavi Imobilizati. Gama completa de:

  • Dispozitive pentru transport si ridicare pacienti
  • Fotolii rulante
  • Masute servire la pat
  • Paturi electrice
  • Rampe urcare-coborare bolnavi

Produse pe pagină:
Sortare după:
Cadru de mers ROLLATOR pentru persoane cu dizabilitati motrice Nou

Cadru de mers ROLLATOR pentru persoane cu dizabilitati motrice

Cadrul de mers sprijina persoanele limitate motric la mers atat in perimetrul caminului, cat mai ales la plimbare, cumparaturi si in excursii. Este echipat cu un stativ pentru bagaje, un cos de cumparaturi detasabil si o tava pentru depozitarea maruntisurilor. Pentru pauze scurte, cadrul de mers “R..

490,00 Lei Fără TVA: 490,00 Lei

Cadru mers din aluminiu Russka Nou

Cadru mers din aluminiu Russka

CADRU MERS DIN ALUMINIU RUSSKA 7kg, pliant, cu scaun 115kg, centura spatar, roti antipana, cos 20kg Cadru de mers din aluminiuCadrul de mers cu o greutate de numai 7 kg si inaltime reglabila, nu ofera doar o mai mare mobilitate si siguranta. Datorita greutatii sale reduse, poate sa fie, de asem..

610,00 Lei Fără TVA: 610,00 Lei

Fotoliu Cu Toaleta Kid Man

Transport gratuit!!Fotoliu rulant cu toaleta este destinat persoanelor ce au tulburari de mobilitate sau care din alte motive nu pot folosi o toaleta normal.Este alcatuita dintr-un cadru fabricat din otel si prezinta 4 roti pivotante. Rotile din spate sunt prevazute cu frane. Manerele sunt captusite..

480,00 Lei Fără TVA: 480,00 Lei

Peha-crepp

Peha-crepp - Bandaj elastic de fixare  Caracteristici Fasa elastica pentru fixarea pansamentelorVarianta economica a fesilor din tifonPoate fi aplicata cu usurinta in toate regiunile corpului, fara a aluneca160% extensibilaConfectionata din material ce nu se destramaBine suportata de piele dat..

1,00 Lei Fără TVA: 1,00 Lei