Tampoane pentru incontinenta

Tampoane pentru incontinenta

Tampoane pentru incontinenta urinara bolnavi imobilizati la pat.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Pantalonas de fixare MoliPants - Hartmann

Pantalonasi tip plasa, cu elasticitate ridicata, pentru fixarea tampoanelor de incontinenta. Indicatii: Fixarea tampoanelor de incontinenta (MoliForm si MoliMed);Recomandati atat persoanelor mobile, cat si celor imobilizati la pat...

8,00 Lei Fără TVA: 8,00 Lei

Tampoane pentru incontinenta la barbati, MoliMed M - Hartman

Tampoane pentru incontinenta usoara sau moderata de urina la barbati-perfect adaptat anatomiei masculine.Indicatii:Incontinenta usoara;Incontinenta imperioasa (senzatie puternica de a urina), ca urmare a infectiilor urinare, ingustarea uretrei, adenomului de prostata (prostata marita) sau afectiunil..

25,00 Lei Fără TVA: 25,00 Lei

Tampoane pentru incontinenta urinara MoliForm - Hartmann

Tampoane pentru incontinenta, disponibil in 3 variante, ce prezinta capacitati de absorbtie diferite. Indicat pentru toate gradele de incontinenta (usoara, moderata si severa).Indicatii: Incontinenta usoara, moderata sau severa, de urina si fecale;Recomandat atat persoanelor mobile, cat si..

43,00 Lei Fără TVA: 43,00 Lei

Tampoane pentru incontinenta urinara MoliMed - Hartmann

Tampoane pentru incontinenta de urina.Caracteristici:Protectie optima datorita corpului absorbant tristratificat cu molecule de SAP (polimer superabsorbant);Strat exterior ce distribuie rapid lichidul catre nucleul absorbant, lasand suprafata uscata;Neutralizarea mirosurilor neplacute;Material texti..

10,00 Lei Fără TVA: 10,00 Lei