Scutece pentru incontinenta

Scutece pentru incontinenta

Scutece pentru incontinenta bolnavi imobilizati la pat.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Scutece adulti MoliCare Premium Soft Extra

MoliCare Premium Soft  Extra - 3 picaturi Scutec pentru adulti ce oferta protectie eficienta impotriva incontinentei severe. Avand o capacitate mare de absorbtie, noul scutec pentru incontinenta MoliCare Premium Soft combina protectia eficienta cu delicatetea fata de piele si usurinta..

62,00 Lei Fără TVA: 62,00 Lei

Scutece adulti MoliCare Premium Soft Plus

MoliCare Premium Soft Scutec pentru adulti ce oferta protectie eficienta impotriva incontinentei severe. Avand o capacitate mare de absorbtie, noul scutec pentru incontinenta MoliCare Premium Soft combina protectia eficienta cu delicatetea fata de piele si usurinta in aplicare. Beneficii..

59,00 Lei Fără TVA: 59,00 Lei

Scutece adulti MoliCare Super - Hartmann

Scutec pentru incontinenta severa, ideal pentru noapte, prevazut pe folia externa cu indicator de umiditate care arata gradul de saturatie cu urina. Ideal pentru pentru ingrijirea din timpul noptii. Marimi:S - circumferinta abdominala 50-80 cm, 30 buc. 73 leiM - circumferinta abdominala 70..

73,00 Lei Fără TVA: 73,00 Lei

Slip pentru incontinenta MoliCare Mobile - Hartmann

Slip pentru incontinenta severa de urina si fecale, asemanator lenjeriei intime. Dedicat persoanelor active.Caracteristici:Protectie excelenta datorita corpului absorbant tristratificat cu molecule de SAP (polimer superabsorbant), stratului de distributie a lichidului si benzilor laterale interioare..

52,00 Lei Fără TVA: 52,00 Lei