Incontinenta

Incontinenta

Produse pentru incontinenta urinara:

  • Paturi absorbante
  • Scutece pentru adulti
  • Tampoane pentru adulti

Produse pe pagină:
Sortare după:
Aleza absorbanta BASIC 2800 ml/mp Nou

Aleza absorbanta BASIC 2800 ml/mp

ALEZA ABSORBANTA BASIC 2800 ml/mp cu aripioare, 3 straturi, incontinenta transpiratie baza impermeabilaAleza absorbanta Basic cu aripioare de fixare - art. nr. 10996080 Aceasta aleza absorbanta serveste la protectie in cazurile de incontinenta severa. Sistemul cu 3 straturi al acestui asternut ..

180,00 Lei Fără TVA: 180,00 Lei

Aleza Absorbanta BASIC 2800 ml/mp fara aripioare Nou

Aleza Absorbanta BASIC 2800 ml/mp fara aripioare

Aleza absorbanta Basic fara aripioare de fixare Aceasta aleza absorbanta serveste la protectie in cazurile de incontinenta severa. Sistemul cu 3 straturi al acestui asternut puternic absorbant, cu baza impermeabila, protejeaza impotriva umiditatii atat pacientul, cat si salteaua patului de ingr..

140,00 Lei Fără TVA: 140,00 Lei

Crema Menalind - Hartmann

Crema Menalind (200 ml) este un produs creat special pentru protectia pielii in cazul pacientilor cu incontinenta.Caracteristici:Ingrijeste si protejeaza eficient pielea degradata si sensibila, impotriva substantelor agresive din urina si fecale;Regenereaza si calmeaza pielea iritata;Previne macerat..

26,00 Lei Fără TVA: 26,00 Lei

Spuma pentru curatare Menalind - Hartmann

Spuma pentru curatarea Menlind ofera o curatare delicata a pielii pacientilor cu incontinenta, imobilizati la pat sau care au suferit o colostomie.Caracteristici:Neutra din punct de vedere al pH-ului (mentine si protejeaza invelisul acid al pielii); Efect de ingrijire datorita substantelor uleioase ..

22,00 Lei Fără TVA: 22,00 Lei