Cum comandati

Comenzile se pot face astfel:

  1. Prin telefon la numerele: 031/808.35.80 (RDS) sau 0740/21.46.47 (Orange)
  2. La adresa de email office@pervita.ro
  3. Prin comanda directa pe site-ul www.pervita.ro urmand urmatorii pasi:

A. ALEGEREA PRODUSELOR

Utilizand meniul Produse din stanga puteti naviga in magazinul Pervita.ro selectand categoriile de produse ce va intereseaza. Dupa afisarea produselor din categoria selectata aveti posibilitatea de a vizualiza detaliile produselor facand click pe \"Detalii produs\" sau peImaginea produsului. Astfel veti intra in pagina cu descrierea detaliata a produsului unde veti gasiti specificatiile complete, pretul(include TVA), codul produsului, detalii privind disponibilitatea de livrare a produsului, precum si butonul pentru solicitarea suplimentara de informatii.

B. COSUL DE PRODUSE

Cand ati decis asupra unui produs care se potriveste dorintelor dvs. accesati butonul \"Pune in cos\" pentru a-l adauga in cosul de produse. Pentru a vizualiza \"Cosul\" de produse veti folosi butonul ce se gaseste in meniul principal in parte dreapta sus a paginii \"Cos (1prod)\". Pentru a modifica \"Cosul\" de produse folositi optiunea \"Vezi cos\", astfel veti fi redirectat in pagina cosului de produse, unde aveti posibilitatea sa vedeti lista produselor comandate, sa modificati cantitatea produselor sau sa stergeti produse din \"Cos\". In cazul modificarii cantitatilor sau stergerii produselor selectate comanda se actualizata automat. Daca doriti sa mai adaugati produse in cos folositi pasii descrisi la Alegerea Produselor.

C. COMANDA

Pentru a finaliza comanda dumneavoastra veti accesa butonul \"Comanda\", daca sunteti deja inregistrat pe siteul Pervita.ro va veti autentifica folosind Utilizatorul si parola dumneavoastra. Daca sunteti client nou va fi necesar sa ne furnizati informatiile dumneavoastra de facturare,\"Informatii client\" si \"Detalii de plata\", campurile marcate cu * (steluta) sunt obligatorii. Dupa completarea formularului veti folosi butonul \"Pasul urmator\" pentru a trece la pasul urmator ce va afisa din nou \"Cosul de produse\". Aici aveti din nou posibilitatea de a modifica Cosul de Produse conform cu cerintele dumneavoastra, sau daca nu doriti modificarea comenzii puteti alege modalitatea de expediere a produselor selectate.