Aparate de aerosoli

Aparate de aerosoli

Aparatele de aerosoli (nebulizatoare) pot juca un rol important in tratarea afectiunilor respiratorii. Cu ajutorul lor puteti administra aerosoli pentru nas infundat sau o simpla raceala,aerosoli pentru tuse, polipi, rinita, sinuzita, laringita, bronsita etc.

In oferta noastra veti descoperi aparate de aerosoli de la cei mai important producatori (aerosoliLaica, Joycare, Bremed, Omron etc.). Puteti alege aparate de aerosoli ieftine sau mai scumpe, pentru acasa sau portabile, aerosoli cu ultrasunete sau aerosoli cu piston.

Datorita nivelului redus de zgomot si disponibilitatii a doua tipuri de masti, aparatele noastre sunt recomandate pentru administrarea de aerosoli in sarcina, pentru sugari, bebelusi, pentru copii in general. Un nebulizator poate deveni astfel un obiect de pret pentru oricine!

De ce sa cumperi un aparat de aerosoli? Aparatul de aerosoli este indicat pentru administrarea medicatiei sub forma de aerosoli in tratarea afectiunilor respiratorii: raceala, viroza,astm, traheita, bronsita, sinuzita, alergii, nas infundat, tuse, polipi, sinuzita, laringita, rinita etc.

Nu sunt produse în această categorie.