Siguranta in baie

Siguranta in baie

Produse pentru siguranta in baie a bolnavilor imobilizati la pat.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Bazin Pentru Samponare

Pret bazin samponare+dus mobil: 300 lei...

165,00 Lei Fără TVA: 165,00 Lei

Cada Gonflabila De Spalat Pe Cap Nou

Cada Gonflabila De Spalat Pe Cap

Cada gonflabila de spalat pe cap - 2 tuburi. Cada de spalat pe cap ajuta la mentinerea convenabila a igienei persoanelor imobilizate la pat. Cu aceasta cada, spalarea capului se poate face delicat, fara miscarea din pat a pacientului. De asemenea, cazile gonflabile de spalat pe cap sunt usoare,..

250,00 Lei Fără TVA: 250,00 Lei

Dus mobil

Dus mobil destinat pacientilor imobilizati la pat...

165,00 Lei Fără TVA: 165,00 Lei

Fotoliu Cu Toaleta

Fotoliu cu toaletaStructura fotoliului este fabricata din otel. Prezinta un scaun de plastic cu o gaura ovala in mijlocul lui care poate fi acoperita cu un material atunci cand nu este folosita. Cotierele si spatarul sunt captusite pentru a asigura un confort sporit utilizatorului. Prezinta o galeat..

285,00 Lei Fără TVA: 285,00 Lei

Lifta cada baie homecraft Sonaris Nou

Lifta cada baie homecraft Sonaris

LIFT PENTRU CADA DE BAIE homecraft® Bathmaster® Sonaris®Acest lift pentru cada de baie ajuta persoanele cu mobilitate redusa in timpul intrarii si iesirii din cada. El sustine imbaierea independenta si in conditii de siguranta si faciliteaza, de asemenea, activitatea unui asistent.Sonaris® consta di..

3.564,00 Lei Fără TVA: 3.564,00 Lei

Scaun Pentru Toaleta

SCAUN DE TOALETA Scaunul de toaleta ajuta persoanele cu dizabilitati motrice sa foloseasca toaleta, fara a mai fi nevoie ca acestea sa utilizeze o baie aflata la distanta. Spatarul si sezutul sunt captusite cu spuma moale, acoperite cu vinil si sudate. Astfel, patrunderea umezelii este imposibila. S..

515,00 Lei Fără TVA: 515,00 Lei

Scaun Pliabil Cu Toaleta

Scaunul pliabil este destinat persoanelor ce au tulburari de mobilitate sau care din alte motive nu pot folosi o toaleta normal. Este alcatuita dintr-un cadru fabricat din otel. Manerele sunt captusite cu piele si pot fi coborate in jos pentru a facilita punerea pacientului pe comoda. Scaunul este f..

300,00 Lei Fără TVA: 300,00 Lei