Mobilizarea bolnavilor

Mobilizarea bolnavilor

Produse pentru mobilizarea bolnavilor.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Cadru De Sustinere Pentru Spate

Cadru de sustinere pentru spateCadrul de susținere este destinat a fi utilizat în pat ca soluție economică pentru a putea ridica un bolnav imobilizat. Spatarul este din metal si este puternic, rigid, și stabil. Unghiul de înclinare este controlat mecanic, există 5 nivele fixe de ridicare a spatarulu..

178,00 Lei Fără TVA: 178,00 Lei

Curea De Transfer

Curea de transfer bolnavi cu probleme de mobilitateLungime(cm)             72Latime(cm)                14Greutate produs(g)   205Producator: kid-Man, www.kid-man.com..

105,00 Lei Fără TVA: 105,00 Lei

Fotoliu Cu Toaleta Kid Man

Transport gratuit!!Fotoliu rulant cu toaleta este destinat persoanelor ce au tulburari de mobilitate sau care din alte motive nu pot folosi o toaleta normal.Este alcatuita dintr-un cadru fabricat din otel si prezinta 4 roti pivotante. Rotile din spate sunt prevazute cu frane. Manerele sunt captusite..

480,00 Lei Fără TVA: 480,00 Lei

Scara ajutatoare pentru ridicare in sezut

Scara de pat ajuta persoanele cu probleme de mobilitate, sa se ridice din pat fara ajutorul apartinatorilor.Scara de pat  se fixeaza la capatul patului. Cu ajutorul celor sase bare prinse de franghiile scarii, persoana care are nevoie de ajutor se poate ridica sau culca in pat fara asistenta.Sa..

140,00 Lei Fără TVA: 140,00 Lei

Scarita pentru ridicare din pat

Scarita pentru ridicarea din patAjuta persoanele imobilizate la pat sa se ridice si sa stea in pozitia sezut in timpul meselor, in timp ce se uita la TV sau in timpul altor activitati.  Sarcina maxima pe care o suporta scarita este de 75 kg.  ..

100,00 Lei Fără TVA: 100,00 Lei